BEHANDLINGAR

För att boka tid!

Ring 0175-72090

Siliconavlastning  400 sek.


Hallux Valgus, hammartår eller misslyckade operationer på tår som är några exempel där silikonavlastning kan hjälpa till.


Tåspridaren är individuellt gjuten och anpassad efter din egen tå. Den ger en mera exakt avlastning som även kan bromsa en försämring på Hallux Valgus eller vid hammartådeformitet. Det är inte ovanligt att efter en hammartåoperation, där en tå har blivit kortare efter operationen, måste ha hjälpmedel för tån ska ligga på rätt plats. 


Vi provar ut och gjuter direkt under behandlingstiden. Avlastningen slipas in och du går med den hem.

Medicinsk fotvård 550 sek.


Medicinsk fotvård är professionell och skön behandling för trötta fötter. Som erfaren och välutbildad medicinsk  fotvårdare kan jag hjälpa dig med problemfötter eller jobba i förebyggande syfte.  Du kan få hjälp med t ex nageltrång, fotsvamp, hälsprickor, liktornar mm. Dessutom ingår rådgivning som gör att du kan undvika framtida besvär.


Den medicinska fotvården och är både förebyggande och behandlande och är därför även bra för dig som inte har några problem och bara vill ha mjuka fina fötter.


Behandlingen inkluderar:

Fotbad, nagelklippning, filning, avlägsnande av förhårdnader samt massage.

Fotanalys 200 sek.


I en fotanalys tittar vi på hur du belastar foten både statiskt och dynamiskt. Vi undersöker även ditt avtryck där man kan se om du har höga eller låga fotvalv.


Utefter resultatet så kan vi ge dig råd och skräddarsydda sulor ut


Behandlingen inkluderar :

Experthjälp av sulor och skor.